Vízitúrák mindenkinek!

VizituraBazis.hu

Filozófiánk

A vízitúrázás életformát jelent és egyben környezettudatos gondolkodást, szemléletet – harmóniát a természettel. Számunkra ez nem annyira üzlet, mint inkább filozófia, ezért  szívesen osztjuk meg élményeinket bárkivel, aki eljön velünk evezni, legyen szó abszolút kezdő vízitúrázóról vagy éppen evezéstechnikáról, hajó-, lapát-, felszerelés tesztről profi szinten. A vízen érezzük otthon magunkat és tudásunkkal, tapasztalatainkkal, arra törekszünk, hogy biztonságot teremtsünk azok számára is, akik velünk tartanak e csodálatos világ felfedezésében. Emellett szeretünk jókat beszélgetni, viccelődni a túrák közben vagy éppen az esti tábortűznél.  A vízi élet a vérünkben van,  sok-sok vízitúrázót segítettünk az évek során az evezéssel, túrázással kapcsolatos ismeretek elsajátításában, úgy hisszük fontos, hogy aki velünk tart maradandó élményekkel távozzon a túra után.

Kakas Tamás

TÚRAVEZETŐ

Gyakorlatilag “a vízen nőtt fel”. Kenu és Raft versenyző, edző. Ifi korától túravezető és oktató. A vízen érzi otthon magát és tudásával, tapasztalatával, gyors helyzetfelismerésével arra törekszik, hogy biztonságot teremtsen azok számára is, akik vele tartanak e csodálatos világ felfedezésében. Emellett igazi társasági lény, szeret jókat beszélgetni, viccelődni a túrák közben vagy éppen az esti tábortűznél. Aki vízen érkezik azt máris a barátjának tekinti.

Kakas Anna

TÚRAVEZETŐ

Több évtizedes gyakorlattal belenőtt az őt megillető túravezetői pozícióba, majd a legjobbak mellett, „élesben” tökéletesítette tudását. Akkor érzi magát a legjobban, ha vízen lehet és ez a fantasztikus érzés legtöbbször a Vele túrázókra is átragad!