Események betöltése

« All Events

Rába kaland – 4 nap a vadonban!

augusztus 8 - augusztus 11

4 napos Rába kaland

Időpont:     2024.08.08-11. (4 nap)
Hajónem:   Túra kenu / Raft hajó
Útvonal:     Szentgotthárd – Püspökmolnári
Napi táv:    16-28 fkm
Találkozó:  Rábagyarmat 2024.08.08. 09.00-kor
Szállás:       Sátorban (kemping / táborhely)
Étkezés:      Napi úti elemózsia önállóan / Bogrács vacsora igény szerint
Túra ára:     39.900,- Ft / Fő

Jöhetsz 2 napos túrára is! Szombat – vasárnap és/vagy csütörtök – péntek

A Rába felső szakasza méltán Magyarország egyik legizgalmasabb vízitúra terepe. Bár a vadvízi fokozatot nem éri el, így síkvízi túra hajókkal is jól járható, a sok kanyar, oldal áramlások, hirtelen akadályok számos izgalmat rejtenek. A folyó az érintetlen természet varázslatos hangulatát nyújtja, miközben a parti infrastruktúra megfelelően fejlett – jól bejáratott beszálló-, kiszálló- és táborhelyekkel. Ezen a túrán a szakaszt jól ismerő, avatott túravezetőkkel teremtünk biztonságos hátteret és lehetőséget arra, hogy a Rába (és egyéb gyors vizű folyók) megevezéséhez szükséges fortélyokat, technikákat saját magatok is tanulhassátok, gyakorolhassátok az evezés során.

                       

Programterv:

0. nap:
Aki kényelmesen szeretne indulni, annak érdemes már a program indulását megelőző estét a Rábagyarmati kempingben vagy közeli szálláshelyen tölteni. Ennek megoldása egyénileg történik!

1. nap: Szentgotthárd – Rábagyarmat (20 fkm)
Találkozó 09.00-kor Rábagyarmaton – Berek Táborhely http://berekkemping.hu/kezdolap . Telekocsi rendszerben megyünk föl Szentgotthárdra, azaz Rábagyarmaton is hagyunk autó(ka)t és csak a napi evezéshez szükséges holmikat visszük magunkkal. Rövid eligazítás után vízre szállunk. Magyarlaknál átemelés, utána Csörötneken piknik pihenő (büfé!). Kikötés után a lent hagyott autóval a sofőrök visszamennek a többi autóért. A többieknek tábor verés – vacsora.

2. nap: Rábagyarmat – Körmend (28 fkm)
Reggel táborbontás, napi cucc összepakolása – sofőr transzfer. Ez lesz a „hosszú evezős nap”. Piknik megálló Csákánydoroszlónál. Napközben több fürdő megálló. Átemelés a Körmendi gátnál. Kikötés után tábor verés – kempingben http://www.kormend.hu/…/Szallashe…/Barkahaz_kemping.html .

3. nap: Körmend – Molnaszecsőd (16 fkm)
Reggel táborbontás, napi cucc összepakolása – sofőr transzfer. Az előző napi hosszabb táv után erre a napra rövidebb evezést tervezünk, a programot menet közbeni, tábortűz melletti sütögetéssel színesítjük. Piknik megálló – Rába Wellness https://www.facebook.com/pages/R%C3%A1ba-Wellness/712564855829622
Napközben több fürdő megálló. Átemelés már nem vár ránk, kivéve, ha a bedőlt fák miatt szükséges… Táborozás Molnaszecsődön az Árvíz Presszónál https://www.facebook.com/pages/%C3%81rv%C3%ADz-%C3%89lelmiszerdiszkont-%C3%89s-Pressz%C3%B3/265566876877712

4 nap: Molnaszecsőd – Püspökmolnári (16 fkm)
Reggeli után tábor bontás, majd sofőr transzfer – levisszük az összes autót a kiszálló helyre (Püspökmolnári). Piknik megálló Rábahídvégen (büfé!). A kiszállónál felpakoljuk a felszerelést és elbúcsúzunk. Utazás haza egyénileg.

                     

A Túra ára:

39.900,- Ft/fő/4 nap
21.900,- Ft/fő/2 nap

A túra ára tartalmazza:
– hajó- és eszközhasználatot (lapát, mellény, kötelező felszerelések, vízhatlan zsák / hordó)
– hajószállítást
– túravezetést
– szervezést
– a helyi sofőr transzfereket

Nem tartalmazza:
– az oda- és visszautazást
– a kemping és/vagy igény szerinti egyéb szállás díjait
– az étkezések árát.

 

Jelentkezés:
Jelentkezés a lenti űrlapon vagy e-mailen, számlázási adatok (Név; Cím) és telefonos elérhetőség megadásával. E-mailben elküldjük nektek a kiállított utalásos számlát, melynek befizetésével véglegesítitek jelentkezéseteket.

info@viziturabazis.hu

Bármi kérdésetek van bátran hívjatok minket.

+36705557472 Kakas Anna
+36306459021 Kakas TamásRészletek

Kezdés:
augusztus 8
Vége:
augusztus 11

Helyszín

Berek sátorozóhely
Rábagyarmat és Rátót között a hídnál
Rábagyarmat,Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website

Részletek

Kezdés:
augusztus 8
Vége:
augusztus 11

Helyszín

Berek sátorozóhely
Rábagyarmat és Rátót között a hídnál
Rábagyarmat,Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website