Vízitúrák mindenkinek!

KENU - TENGERI KAJAK - RAFTING / RAFTING "LIGHT" - SÁRKÁNYHAJÓ

Kiemelt Túráink

2023.07.08-16. Giethoorn Tengeri Kajak Túra

Van egy Giethoorn nevű, tündérmesébe illő kis falu Hollandiában, ahol csak gyalog vagy hajókkal közlekedhetünk – Hollandia Velencéjének is nevezik…

2023.07.29-08.06. Giethoorn Kenu Túra

Van egy Giethoorn nevű, tündérmesébe illő kis falu Hollandiában, ahol csak gyalog vagy hajókkal közlekedhetünk – Hollandia Velencéjének is nevezik…

2023.06.17-25. Montenegró Tengeri Kajak Túra

Montenegró a Balkán és a Meditterráneum bájos keveréke – igazi gyöngyszem! A tenger meleg, az emberek kedvesek…

2023.06.28-07.02. Moldva Rafting Light

A Moldva felső szakasza igazi evezős zarándokhely! Cesky Krumlov városka pedig igazi turisztikai gyöngyszem…

Programjaink

Családi / Baráti túrák - Csoportos programok - Csapatépítők

Kakas Tamás

Túravezető

Gyakorlatilag “a vízen nőtt fel”. Kenu és Raft versenyző, edző. Ifi korától túravezető és oktató. A vízen érzi otthon magát és tudásával, tapasztalatával, gyors helyzetfelismerésével arra törekszik, hogy biztonságot teremtsen azok számára is, akik vele tartanak e csodálatos világ felfedezésében. Emellett igazi társasági lény, szeret jókat beszélgetni, viccelődni a túrák közben vagy éppen az esti tábortűznél. Aki vízen érkezik azt máris a barátjának tekinti.

Kakas
(Kővágó) Anna

Túravezető

Több évtizedes gyakorlattal belenőtt az őt megillető túravezetői pozícióba, majd a legjobbak mellett, „élesben” tökéletesítette tudását. Akkor érzi magát a legjobban, ha vízen lehet és ez a fantasztikus érzés legtöbbször a Vele túrázókra is átragad!

Rólunk / nekünk mondták

“Kiváló csapat, nagyszerű túrák, jó hangulat. Ami pedig a legfontosabb, hogy mindig biztonságban érzed magad mellettük.”
Schneck Zsolt

"Kedves Tamás, feleségemmel együtt nagyon köszönjük ezt a csodálatos túrát. Ősszel szívesen látlak családoddal együtt egy parlamenti túrára, ha kedvetek tartja. Barátsággal:"

Komjáthi Imre
Országgyűlési Képviselő
“Király túravezetők, és remek programok. Ez jellemzi a vízitúrabázis csapatát. Ajánlom mindenkinek kortól függetlenül. Itt mindenki talál magának programot!”
Borbényi Judit

Élmények

Képek, élménybeszámolók – Túra ötletek.
Ha van saját élmény beszámolótok, küldjétek el nekünk! 🙂

© Copyright - VizituraBazis.hu 2022